Lovely Quinces nastupa pre Roberta Planta u Areni

Izvor: BalkanRock.com, 15.Jul.2016, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovely Quinces nastupa pre Roberta Planta u Areni

Robert Plant & The Sensational Space Shifters, kako je ranije najavljeno, nastupiće 30. jula u pulskoj Areni, a nova vest u vezi sa ovim koncertom jeste da je mlada kantautorka Lovely Quinces odabrana da nastupa pre zvezde večeri.

Lovely Quinces ili Dunja Ercegović tokom 2015. godine svirala je na turnejama sa legendama američkog alternativnog rokenrola, Howe Gelbom i njegovim Giant Sandom i harizmatičnim Thurstonom Moorem. Bila je gošća i na GS albumu “Heartbreak >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Pass” gde je pevala prateći vokal na pesmi “Hurtin’ Habit”. Početkom leta mlada Splićanka koja živi u Zagrebu objavila je EP “Meet Me In Moscow, Part One” koji je prvi deo debitantskog albuma koji će uskoro biti kompletiran još jednim EP- em.

Pored njih, Lovely Quinces je delila scenu i sa imenima kao što su Tame Impala, Kurt Vile i Morcheeba, ali nema sumnje da će joj ovo biti vrhunas dosadašnje karijere.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.