Lorna Wing sašili “Jedra” (video)

Izvor: BalkanRock.com, 18.Nov.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lorna Wing sašili “Jedra” (video)

Bend Lorna Wing ima uspešnu 2015. godinu. Izašao je njihov prvi album “Jedra” sa koga se kao singl izdvojila pesma “Južna“. Pesma je našla svoj put do publike i našla se na vrhu lista domaće muzike.

B92, Diskomer su samo neka mesta gde je publika prepoznala i nagradila podrškom Lornu Wing. Zbog toga se bend odlučio da uradi spot upravo za ovu pesmu.

Video je nastao kao podsetnik i rekapitulacija sa uzbudljivih svirki na festivalima tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << leta. Kadrovi sa Exita, Bear Gardena i Nišvilla dopunjuju letnji zvuk koji pesma nosi. Montažer Rajko Ristanović uklopio je sliku i zvuk tako da će publika uživati kao što uživa na nastupima grupe.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.