Lira Vega ima novi spot

Izvor: BalkanRock.com, 03.Maj.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lira Vega ima novi spot

Sastav Lira Vega objavio je spot za pesmu “Ja te znam” koji će se naći na njihovom predstojećem albumu “Duhovi”.

Video za novi singl snimljen je na koncertu benda koji se održao u beogradskom klubu Drugstore, marta 2014. godine. Pored članova benda kao podrška su prvi put nastupile i Štefice – plesni duo koji čine Jelena Jedža Stojanović i Stefan MIlovanović. Specijalni gost iz publike je Ilija MIlošević.

Album “Duhovi” >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sniman je na nekoliko lokacija: u studiju Šamarčina u Vrbasu, DKSG-u u Beogradu, VETŠ-u u Beogradu. Producenti su Boris Mladenović i Vladimir Đorđević, gitarista benda. To će biti prvo studijsko izdanje ove grupe nakon 2009. godine i albuma “Sreća i ljubav”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.