Izvor: BalkanRock.com, 23.Maj.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LieVeil i Streetcore Unity u Nišu: Za deset (foto-reportaža)

LieVeil, foto: Ivana Božić

Bugarski death metal sastav LieVeil, uz lokalnu podršku Streetcore Unity, po prvi put nastupio u niškom klubu Black Stage.

Malobrojna publika koja se stapala sa senkama po uglovima kluba Black Stage mogla je da uživa u zaraznoj energiji lokalnih snaga Streetcore Unity. Sveže pristigli sa mini turneje, momci su svoj nastup izveli krajnje profesionalno vodeći nas kroz set pažljivo odabranih numera među kojima su se našle >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i “Tijana’s Law” i aktuelni singl “Two Dead Boys”.

Streetcore Unity

Višak slobodnog prostora u klubu Streetcore Unity ekipa iskoristila je maksimalno za svoj nastup. U jednom trenutku bubnjar Filip Avramović skočio je u centralni deo ispred bine. a njegovo mesto iza seta bubnjeva zauzeo gitarista Luka Radulović.

Streetcore Unity

Bez nekog preteranog razvlačenja, LieVeil se penju na binu i započinju svoj nastup u okviru koga su promovisali svoj album “Automaton”. Najimpresivniji iz death metal četvorke bio je bubnjar Alexander Vasilev koji je svojim sviranjem tokom nastupa oduševio sve prisutne.

LieVeil

LieVeil su nizali pesme jednu za drugom a posebno su se istakle “The One”, “Photon” i “Paltry Man” sa kojom su i završili svoj nastup.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.