Levitation Room u četvrtak u zagrebačkoj Močvari

Izvor: BalkanRock.com, 28.Sep.2016, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levitation Room u četvrtak u zagrebačkoj Močvari

U četvrtak, 29. rujna, s početkom u 22 sata, u zagrebačkoj Močvari nastupaju bendovi Dog’s Beach i Levitation Room.

Zagrebački Dog’s Beach najnoviji je bend na sceni, osnovan od članova Artu Ditu kolektiva prije nekoliko mjeseci za potrebe nastupa na Trash Will Smash izložbi. Tada su svirali četiri sata bez prekida, a u Močvari će biti predgrupa bendu Levitation Room.

Riječ je o bendu koji zvukom, izgledom i feelingom nudi toliko vjernu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << rekonstrukciju kalifornijskog ljeta ’67. ili ’68. da je to zastrašujuće, a nisu pretenciozni pozeri. Levitation Room imaju pjesme, imaju iskrenost, imaju sound… I imaju dara i poštovanja za to što rade, kao ozbiljni nastavljači klasične škole tripoidnog songwritinga (Jefferson Airplane, Zombies, 13th Floor Elevators, itd, itd..), oživljenog za novo doba i novu generaciju ljubitelja šarenih košulja. Do sad su izdali dva albuma, oba za neizbježni Burger Records (etiketu koja je za novi kalifornijski zvuk napravila što i Chess Records za blues u Chicagu 50-ih), a ovo im je prva europska turneja.

Cijena ulaznice je 35 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.