Letu Štuke objavili “The Best Of” izdanje

Izvor: BalkanRock.com, 30.Apr.2017, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letu Štuke objavili “The Best Of” izdanje

Sarajevski sastav Letu Štuke objavio je “The Best Of” izdanje koje je kolekcija najvećih hitova ovog benda kroz 12 godina dugu diskografsku karijeru.

Novo izdanje donosi čak 17 pesama, a posebna je novost bonus pesma “Padaj“.  Izdanje koje na jednom mestu okuplja najbolje numere sa albuma „Letu štuke“, „Proteini i ugljikohidrati“ kao i „Brojevi računa“, svim ljubiteljima jednog od najkvalitetnijih rock bendova u regionu donosi hitove kao što su >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << „Mjesto za dvoje“, „Tesla“, „Paranoja“, „Pero Papacoder“, „Šutiš“, „Sunce“ i druge.

Frontmen benda, Dino Šaran, o novom izdanju izjavio je: “S obzirom da smo imali podužu diskografsku pauzu, ovaj The Best Of je nastao s ciljem da premosti jaz između naše stare i potencijalno nove publike. Nije bilo lako izostaviti neke pjesme, ali isto tako nema smisla da nakon tri albuma izdajemo duplu kompilaciju. Ovo, nadam se vrijedno i lijepo izdanje, poklon je svima koji su kroz godine voljeli i pratili rad benda Letu Štuke”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.