Let 3 najavili koncert u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 20.Okt.2016, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Let 3 najavili koncert u Novom Sadu

 Riječki bend Let 3 najavili su koncert u Novom Sadu, koji će se odžati u petak, 16. decembra u popularnom klubu The Quarter.

Let 3 je još 2009. na vinilu reizdao svoja prva dva legendarna i po mnogim kritičarima najbolja ex-Yu alter rock albuma “Two Dogs Fuckin” i “El Desperado” te ih popratio serijom od čak 7 rasprodanih ekskluzivnih “koncerata u rupi” koji su digli Rijeku na noge. Tri najavljena koncerta (30. i 31.10. te 2.11. 2009.) bila su rasprodana >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u samo nekoliko sati nakon čega je uslijedio veliki pritisak fanova da se doda još koncerata. Pa ih se dodalo još 4.

Povratak u prošlost vlastitog zvuka bio je i povratak na mjesto koje je ishodište za svaki punokrvni rock band – vlastitu prostoriju za vježbanje.

Taj su repertoar Letovci bili izveli još samo dva puta 2009. godine u Zagrebu u sklopu MARS Festivala i u Splitu u klubu Quasimodo u dva također rasprodana koncerta.

Sedam godina kasnije, na poziv fanova, u septembru 2016. Let 3 odlučuje opet odsvirati koncerte na kojima svira repertoar isključivo sa prva dva legendarna albuma. U dva rasprodana bjelovarska i jednom zagrebačkom koncertu dogodio se neočekivani ponovni bum i rodila se ponovna glad za starim Letovim uratcima.

U Novi Sad Let 3 dolaze ponoviti isto. Uživati sa svojim prijateljima u dva svoja prva albuma u iskrenom i čistom koncertu. Bez brnjica, vatrometa, čepova, topova, kostima i šminke, pa čak i brkova. Samo znoj i uživanje u sviranju starih, velikih pjesmurina sa starih, velikih albuma.

Početak koncerta najavljen je za 21 čas.

Broj promo karata po ceni od 600 dinara je ograničen, dok će regularne iznositi 800 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.