Komunizam i renesansa i Slobodan pad u Elektropioniru

Izvor: BalkanRock.com, 15.Avg.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunizam i renesansa i Slobodan pad u Elektropioniru

U petak, 25. avgusta, beogradski Elektropionir imaće priliku da ugosti bendove Komunizam i renesansa i Slobodan pad.

Ovom prilikom bend Komunizam i Renesansa, zajedno sa bratskim bendom Slobodan Pad, slavi 18. rođendan svog bubnjara Save “Debelog Save” Nikolića. Za bend kažu da je to sociominimalistički džipsi skejt pank bend osnovan 2016. godine sa jako potresnom sudbinom, nastao neobičnim spletom okolnosti u saobraćajnoj nesreći na putu ka Krnjači >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << od materijala:

Sava “Debeli Sava” Nikolić – bubanj

Viktor “Mirilo” Mirilo – gitara

Momir “Balša” Ćeranić – bas i vokal

“Naša muzika tera znalce da čupaju kose i guraju prste u grlo, a radničku klasu poziva da drmusa glavom, povremeno đuska i pada u trans. Lako ćete proveriti kojoj grupi pripadate dolaskom na našu svirku. Sloboda narodu”, poručuju iz benda.

Slobodan pad je mladi autorski punk bend iz Beograda koji je svoj rad započeo u junu 2016. godine.

Tri najbolja druga su se konačno, uz pomoć prašnjavog tavana jednog od članova novopečenog benda, skupili sa sve instrumentima i počeli stvaranje nove muzike starog talasa. Bespomoćni, regrutovali su iskusnog blokovskog gitaristu. U tom sastavu tek su počeli da gamižu ka vrhu beogradske punk scene.

Za ulaz treba izdvojiti 200 din.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.