Kolja i Grobovlasnici u klupskom izdanju

Izvor: BalkanRock.com, 05.Okt.2015, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolja i Grobovlasnici u klupskom izdanju

Kolja i Grobovlasnici će svoj prvi klupski koncert održati 29. oktobra u novom Bitefartcafe klubu. Veče je zamišljeno kao svojevrsni intimni, bliski doživljaj muzike i povezanosti muzičara i publike, baš kako bi bluz i trebalo da se izvodi.

Nikola Kolja Pejaković poznat kao glumac i režiser, ali pre svega po scenarističkom radu na filmovima “Lepa sela lepo gore”, “Rat uživo”, “Ledina” i hit seriji “Vratiće se rode”, uporedo je na muzičkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sceni stekao status kultnog autora već sa prvim albumom “Mama, nemoj plakati” (2002), snimljenim pod firmom Kolja i Smak Belog dugmeta.

Nakon “poročnih” hitova kao što su “Sjeo sam za švedski sto” i “B.J. Blues” sa prvenca, Pejaković je svoj osoben autorski izraz nastavio sa pesmama poput “Haljinice boje lila” i “Eto, udade se ti za konja” na podjednako izazovnom drugom albumu “Kolja” (2009). Tek nakon romantično intoniranog i “pročišćujućeg” trećeg albuma “Grobovlasnici” (2013), Kolja je osetio da je vreme da se sa svojim bendom susretne uživo sa publikom – Pejakovićev prvi koncert u karijeri uspešno se odigrao 21. marta 2015. godine u ispunjenom beogradskom Domu sindikata.

Karte uskoro u prodaji.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Kolja i Grobovlasnici | 29. oktobar |

Izvor: Plakatt.com, 05.Okt.2015

Novi Bitefartcafe, Beograd . Thursday 29 Oct 22:00 . . Kolja i Grobovlasnici će svoj prvi klupski koncert održati 29. oktobra u Novom Bitefartcafe klubu. Veče je zamišljeno kao svojevrsni intimni, bliski doživljaj muzike i povezanosti muzičara i publike, baš kako bi bluz i trebalo da se izvodi.. Nikola...

Nastavak na Plakatt.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.