Killo Killo Banda objavili novi album

Izvor: BalkanRock.com, 15.Jun.2016, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Killo Killo Banda objavili novi album

Killo Killo Banda, sastav iz Novog Sada koji postoji od 2007. godine, izlazi pred javnost sa svojim trećim izdanjem pod nazivom “Ipak Borba”, u izdanju Lampshade Media.

Poznati su po svom opuštenom stilu pristupa teškim i svima poznatim životnim problemima, što najbolje eksponiraju kroz reggae stil, u najširem smislu te reči, i iskrene, intimne i vrlo direktne tekstove koje je napisao sam Killo Killo.

Album je snimljen u “1 Take studio” u >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Novom Sadu, a miksan je u studiju “Alpha”, takođe u Novom Sadu. Sadrži devet pesama ovog, trenutno sedmočlanog, benda i jednu elektronsku pesmu koja je plod saradnje Killo Killo sa Laskai Viktorom (DJ-om i producentom iz Mađarske) i svima dobro poznatim, regionalnim carem Edom Maajkom. Pored ove saradnje, bend je u par pesama ugostio i sjajne umetnike sa domaće reggae scene, a to su WackWacko (iz grupe MadRed) i živa legenda i rasta izaslanik Hornsman Coyote.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.