Katatonia predstavila “Serein”, novu pjesmu s nadolazećeg albuma

Izvor: BalkanRock.com, 16.Maj.2016, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katatonia predstavila “Serein”, novu pjesmu s nadolazećeg albuma

Švedski melankolični metal bend Katatonia se sprema izdati novi, po redu deseti studijski album “The Fall Of Hearts“, kojemu je termin objave 20. svibnja.

Materijal za album snimljen je u studijima Gröndahl Tri-lamb u Stockholmu, produkciju su obavili gitarista Anders Nyström i pjevač Jonas Renkse dok je za miks zaslužan Jens Bogren i Fascination Street Studios koji je već od prije poznat po radu na >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << albumima za Katatoniu, također i za Opeth, Moonspell, Kreator, Dark Tranquility, Paradise Lost i mnoge druge.

Na albumu će debitirati novi gitarista Roger Öjersson te bubnjar Daniel Moilanen koji je preuzeo palice nakon 15-godišnje službe Daniela Liljekvista koji svoje odstupanje iz benda prije svega zamijenjuje sa, potpunom posvetom svojoj obitelji, a i radom na, kako ga je nazvao, ‘normalnom poslu’ s kojim može plaćati račune.

Za izdavanje albuma pobrinit će se izdavačka kuća Peaceville Records, a novu pjesmu “Serein” možete poslušati u nastavku.

“The Fall Of Hearts” popis pjesama:

01. Takeover

02. Serein

03. Old Heart Falls

04. Decima

05. Sanction

06. Residual

07. Serac

08. Last Song Before The Fade

09. Shifts

10. The Night Subscriber

11. Pale Flag

12. Passer

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.