Karen Elson prije Ryana Adamsa u Tvornici

Izvor: BalkanRock.com, 08.Jun.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karen Elson prije Ryana Adamsa u Tvornici

Karen Elson, britanski model i kantautorica, nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture 13. srpnja kao posebna gošća Ryanu Adamsu i njegovom bendu.

Karen, Britanka trajno nastanjena u Nashvilleu, široj je javnosti najpoznatija kao bivša supruga Jack Whitea, koji joj je i producirao sjajan album prvijenac “The Ghost Who Walks” iz 2010. Nakon razvoda od Whitea Karen je dugo bila glazbeno neaktivna, da bi nedavno konačno objavila drugo studijsko izdanje >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << “Double Roses”. Na devet novih pjesama surađivala je s uglednim imenima kao što su Father John Misty, Pat Carney (The Black Keys) i Laura Marling, a produkciju albuma potpisuje mladi i talentirani Jonathan Wilson. Karen Elson ovo će biti prvi posjet Hrvatskoj, a Ryana Adamsa pratit će na kompletnoj europskoj turneji.

Ryan Adams, američki kantautor i multitalentirani glazbenik, dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture 13. srpnja. Nastup je dio europske turneje koja uključuje 16 koncerata, ali samo jedan u Hrvatskoj što je ekskluziva za cijelu našu regiju. Serija svirki prati fantastičan Ryanov aktualan studijski album “Prisoner” čiji singl “Do You Still Love Me?” ulazi u red najistaknutijih rock pjesama 2016. godine.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 150 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 170 kn.

Službena prodajna mjesta:

● Dirty old shop, Tratinska 18

● Rockmark, Berislavićeva 13

● Aquarius CD Shop, Varšavska 13

● Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

● Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.