“Kamo sutra?” pita se Postolar Tripper na novom albumu

Izvor: BalkanRock.com, 12.Maj.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Kamo sutra?” pita se Postolar Tripper na novom albumu

U prodaji je novi dugoočekivani album zadarske skupine Postolar TripperKamo sutra?“. Na albumu se nalazi 12 pjesama, od kojih je publika dosad imala prilike čuti četiri singla “Sve gori”, “Tako teško”, “Igre na nesreću” (koja je dobila novi album mix) i aktualni singl “Irska“.

Tekstove i glazbu potpisuje cijela ekipa iz benda, kao gosti im se pojavljuju AKA Crescendo, a produkciju potpisuju Ivan Grancarić te na dvije pjesme >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Luka Tralić Shot (Elemental). Crteži na albumu djela su Davora Valčića i Tome Marelića koji potpisuje i likovno oblikovanje albuma.

Aktualni singl “Irska” je u prvom tjednu doživjela odličan uspjeh i ušla na ljestvicu HR Top 40.

Spot “Irska” snimio je i montirao Tomislav Dugandžić, a u spotu se uz bend Postolar Tripper kao glavni glumci pojavljuju Romana Župan i “rock profesor” Prte. Dio spota sniman je u Zračnoj luci Zadar čijem se osoblju ovim putem Postolari zahvaljuju na susretljivosti i odličnoj suradnji.

U međuvremenu Postolar Tripper uživo možete vidjeti u ovim gradovima:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.