Jenny Hval objavila novi video

Izvor: BalkanRock.com, 12.Jan.2017, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jenny Hval objavila novi video

Norveška kantautorka Jenny Hval predstavila je video za numeru “The Great Undressing” koja se nalazi na njenom aktuelnom albumu.

Režiju spota potpisuje Marie Kristiansen i prikazuje mladu ženu koja obnažena obavlja sopstvene dvevne aktivnosti, od jedenja pomfrita u krevetu, preko odlaska u teretanu do kupovine deterdženta u prodavnici.

Ploča “Blood Bitch”, sa koje je skinut ovaj singl, objavljena je 30. septembra prošle godine za Sacred Bones etiketu. U pitanju je šesto studijsko izdanje u karijeri 36-godišnje muzičarke, a nasledilo je album “Apocalypse, girl” objavljeno samo jednu godinu ranije.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.