Jarboli i Crvi na Vračar Rocks! festivalu

Izvor: BalkanRock.com, 22.Apr.2015, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jarboli i Crvi na Vračar Rocks! festivalu

U petak, 24. aprila, u okviru festivala Vračar Rocks! koji se odvija u Centru za kulturu “Božidarac”, nastupiće grupe Jarboli i Crvi.

Jarboli su alternativna rok grupa koja sebe svrstava u žanr “istočnoevropskog rokenrola” i koja, već preko 20 godina, deluje i na domaćoj sceni drži kultan status. Važe za koncertnu atrakciju i poznati su po svojim energičnim, furioznim nastupima. Ovo će biti drugi put da nastupaju u “Božidarcu”, dve godine >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << nakon koncerta na kojem je snimljen live album “Podrška je važna“. Jarboli i “Božidarac” najavljuju “jedno bučno putovanje kroz suze i smeh”.

Crvi su nova supergrupa, čiji su se članovi prethodno već ostvarili u beogradskim alternativnim bendovima Repetitor, Bitipatibi i Kriške. Za kratko vreme su privukli dosta pažnje svojim koncertnim nastupima, od kojih je najvažniji bio u Novom Bioskopu “Zvezda”. Prema rečima Žikice Simića zvuče “kao da Minutemen sviraju pesme Gun Club na instrumentima ukradenim od Television.”

Karte se mogu nabaviti u pretprodaji po ceni od 500 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.