Jack Oblivian i The Sheiks u Feedback-u

Izvor: Studnel.com, 02.Maj.2016, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jack Oblivian i The Sheiks u Feedback-u

Jack Oblivian, rođen 1967. godine započeo je svoju muzičku karijeru još u srednjoj školi. Članstvo u bendu The Oblivians, sa kojima je snimio tri studijska albuma i dosta singlova, donelo mu je  zapaženost i uticajnost. Nakon raspada benda, nastavlja da svira u nekoliko bendova koje je pokrenuo i postaje uzor mlađim generacijama. Naučio je da svira dosta instrumenata i počinje u improvizovanom kućnom studiju da snima pesme. Od tih pesama, sa okupljenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << muzičarima snima albume. Ukupno ih je sedam, a poslednji je objavljen početkom ove godine.
Poslednjih godina nastupa sa bendom The Sheiks, koji su danas prvaci memfiske rok scene ispod 30. Sa njima je krajem 2014. godine objavio živi album Live! i nedavno jedan studijski The Lone Ranger of Love. Njegova muzika se kreće od džeza, preko rokenrola, do panka.
Na koncertu će nastupati i njihov specijalni gost na saksofonu Seth Moody, kao i niški bend Prljave Sestre.
Karte će u pretprodaji koštati 300 dinara, a na dan koncerta 400 dinara. Mogu se nabaviti u Vintage shop-u.

jack oblivianthe sheiksfeedbackseth moodyvintage shopprljave sestre

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.