Irish Stew ovog petka u Boru

Izvor: BalkanRock.com, 01.Dec.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irish Stew ovog petka u Boru

Beogradski sastav Irish Stew of Sindidun održaće koncert u petak, 4. decembra u klubu Darkwood u Boru.

Irish Stew of Sindidun osnovan je krajem 2002. godine, a svoje sadašnje ime dobija u junu 2003. pred prvi javni nastup na radiju Obrenovac. Pri osnivanju, bend je imao cilj da svira obrade irskih tradicionalnih pesama, ali je vremenom akcenat stavljen na autorske pesme. Kao plod autorskog rada usledilo je i snimanje albuma prvenca pod nazivom “So Many Words…” koji >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << objavljuju za “One Records” u oktobru 2005. godine. Za istu izdavački kuću objavili su i albume “Dare to Dream” (2008) i “New Tomorrow”(2011).

Početak koncerta zakazan je za 22 časa. Karte u pretprodaji mogu se kupiti po ceni od 200 dinara, dok će na dan koncerta biti 250 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Električni orgazam, Kolja i Grobovlasnici, Atheist Rap i Dža ili Bu pred pančevačkom publikom

Izvor: Story, 01.Dec.2015

U Pančevu će se u decembru mesecu održati više koncerata u dvorani Apolo koji na najbolji način promovišu domaću muzičku scenu...Električni orgazam, foto: Promo..U petak, 4. decembra nastupa sastav Električni orgazam, koji proslavlja 35 godina rada i postojanja. Vikend nakon toga očekuje nas...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.