Izvor: BalkanRock.com, 24.Nov.2016, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Infest i Alitor ovog vikenda na mini turneji u Sloveniji

Infest

Domaći metal sastavi Infest i Alitor, u okviru mini vikend turneje “Eternal Blood War” posetiće 25. i 26. novembra Sloveniju.

Slovenačka publika imaće priliku da 25. novembra uživo vidi sastave Infest i Alitor u Kamniku, a dan kasnije, 26. novembra u Črnomelju. Bendovi će tokom mini turneje promovisati svoja aktuelna izdanja “Cold Blood War”(Infest) i “Eternal Depression”(Alitor).

Inače, oba sastava najavila su nova studijska ostvarenja za predstojeću, 2017. godinu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Death-thrash metal veče za vikend u “Dvorištu”

Izvor: BalkanRock.com, 24.Nov.2016

Scavenger..U petak, 25. novembra, u novosadskom klubu Dvorište biće održano metal veče tokom kog će nastupiti tri benda. U pitanju su mladi thrash-speed metal sastavi, lokalni Scavenger, Haste iz Vrbasa, kao i beogradski Kobold...Scavenger i Haste će ovu svirku održati u sklopu svoje mini...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.