Iggy Pop objavljuje live album i koncertni film sa “Post Pop Depression”

Izvor: BalkanRock.com, 20.Sep.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iggy Pop objavljuje live album i koncertni film sa “Post Pop Depression”

Ranije ove godine, Iggy Pop je objavio album “Post Pop Depression” sa Josomh Hommeom iz benda Queens of the Stone Age i tokom proleća svirali su mnogo koncerata u cilju promocije ovog izdanja. Sada, najavljen je live album, kao i koncertni film koji će prikazati jedan od tih nastupa, a trebalo bi da se pojavi 28. oktobra za Eagle Rock Entertainment.

Film po imenu “Post Pop Depression: Live at the Royal Albert Hall” prikazivaće njihov nastup iz londonskog >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Royal Albert Halla iz 13. maja. Popu i Hommeu društvo su pravili gitarista i klavijaturista Dean Fertita i bubnjar Matt Helders.

Setlistu sa tog nastupa čine 22 pesme, uključujući omiljene klasike iz ranijeg Igijevog opusa poput  “Lust for Life”, “The Passenger” i “Nightclubbing”.

U nastavku možete pogledati trejler budućeg filma:

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.