Hurts objavili novu pesmu “Lights”

Izvor: BalkanRock.com, 18.Avg.2015, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hurts objavili novu pesmu “Lights”

Poznati engleski bend Hurts objavio je pesmu “Lights” koja će se naći na novom albumu.

Datum izlaska trećeg studijskog albuma, pod nazivom “Surrender“,  je 9. oktobar. U poređenju sa prethodnim albumom ovaj je mnogo više okrenut fanku i pop muzici, “mi ne krijemo da volimo Princa i njegovu muziku, pa će se to na ovom albumu i videti” objašnjava Theo Hutchcraft. “Od nas se očekuju nove stvari, jer uvek pomeramop granice onoga što jesmo. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Ulazimo u nepoznatu teritoriju i ako nešto dobijemo od toga onda mora da ima Hurts pečat u sebi” nastavlja Hutchcraft.

“Ako ste deo indi benda ili gitar benda uvek ste ograničeni vrstom muzike kojom možete da se bavite. Nešto konstantno u radu može biti dobro ali za nas kao za jedan pop bend, ako ne pokušamo da istražimo nove žanrove muzike deluje kao da se i ne bavimo muzikom” dodaje Adam Anderson.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.