Hurts objavili novi spot

Izvor: BalkanRock.com, 21.Nov.2015, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hurts objavili novi spot

Britanski synthpop duo Hurts objavili su novi video spot za pesmu “Wings” sa aktuelnog trećeg studijskog izdanja “Surrender”.

Ovo je novi u nizu singlova koji se nalaze na albumu objalvjenog 9. oktobra. Za audio produkciju je kao i na prethodnim izdanju bio zadužen Jonas Quant.

Ovaj dvojac je 2009. godine uzdrmao muzičku scenu, nakon snimljenog albuma “Happiness” objavili su putem Youtube sajta amaterski video za pesmu “Wonderfull >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Life” snimljen za samo dvadeset funti dostigao je cifru od preko dvadeset miliona pregleda i ušao u top dvesta najgledanijih snimaka na tom sajtu ikad, kako sada zvuče možete poslušati na linku ispod.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=v5y3VomnDPA

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.