Humanitarni koncert Eve Braun i prijatelja ,,Neko kao ti” u septembru u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 17.Avg.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni koncert Eve Braun i prijatelja ,,Neko kao ti” u septembru u Beogradu

Više od tri godine Eva Braun nije održala solistički koncert u Beogradu. Sedmog septembra će konačno izaći pred prestoničku publiku uz brojne prijatelje i humani povod.

U Domu omladine Beograda 7. septembra Eva Braun će binu deliti sa: Giletom (Električni Orgazam), Kojom (DISCIPLIN A KITSCHME), Koletom (Veliki Prezir), Mikijem Ristićem (Darkwood dub), Gvozdenom (Kristali), Ognjenkom i Nikolom (autopark), Sergejem Trifunovićem, grupama Ničim izazvan i Magic Bush.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
Humanitarni koncert pod nazivom „Neko kao ti…” pod pokriteljstvom NORBS – Nacionalna organizacija za retke bolesti Srbije i DMD Srbija organizuje se u cilju prikupljanja sredstava za unapređenje nege i lečenja obolelih od Dišenove mišićne distrofije.

Dišenova mišićna distrofija (skraćeno DMD) je jedna od najčešćih retkih neuromišićnih bolesti od koje isključivo boluju dečaci koji usled ubrzanog propadanja mišića već najkasnije sa dvanaest godina budu vrlo teško pokretni, a retko dočekaju dvadeseti rođendan.

Cilj organizacije DMD Srbija je podrška osobama obolelim od Dišenove mišićne distrofije i povezivanje međunarodnih kliničkih ispitivanja sa dečijim relevantnim klinikama u Srbiji, kao i uključivanje obolelih dečaka iz Srbije u klinička ispitivanja lekova specijalizovanih za potencijalno lečenje Dišenove mišićne distrofije.

Ulaznice su dostupne na Eventim Serbia prodajnim mestima po ceni od 1.000 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.