H2O objavili pesmu “Skate”

Izvor: BalkanRock.com, 11.Avg.2015, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

H2O objavili pesmu “Skate”

H2O su predstavili pesmu “Skate”, prvu sa novog albuma “Use Your Voice”.

Spot je rađen u saradnji sa profesionalnim skejterom i muzičarem Stivom Kabalerom i Robom Mercom, a režirao ga je njihov stari saradnik Džozef Patisal. VIdeo sadrži 30 godina stare snimke Tobija koji vozi skejt u svojim tinejdžerskim danima.

Novi album najavljen je za 9. oktobar preko izdavačke kuće Bridge Nine Records. Album dolazi 7 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << nakon objave kritički uspešnog “Nothing To Prove”. “Nothing to prove je bio ploča na kojoj smo našli našu nišu, gde smo bili u fazonu Ovo je H2O. Ovo je ono što H2O treba da bude. Osetili smo se kao nov bend. Bili smo uzbuđeni. Lepo je, sedam godina nakon Nothing to Prove da ponovo uhvatimo ta osećanja sa novim albumom”, rekao je basista Adam Blejk.

Album su ponovo snimali producent Čed Gilbert i muzički inženjer Pol Majner.



Spisak pesama:

1. Black Sheep

2. Skate!

3. Thick And Thin

4. Use Your Voice

5. Father Figure

6. From The Heart

7. Popage

8. LYD

9. Still Dreaming

10. #NotRealLife

11. True Romance

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.