Grupa S.A.R.S. slavi 10 godina rada i nastupa u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 27.Maj.2016, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa S.A.R.S. slavi 10 godina rada i nastupa u Nišu

Beogradski bend S.A.R.S. ove godine slavi 10 godina rada, a u okviru obeležavanja ovog velikog jubileja održaće veliki koncert 4. juna u rovu niške Tvrđave.

Slavljenička turneja S.A.R.S.-a izaći će ne samo iz regiona nego i iz Evrope, jer će bend ceo mesec maj provesti na nastupima u Australiji, a dogovorene su i svirke u Engleskoj, Italiji, Švajcarskoj, kao i dvodnevni samostalni nastup u Velikoj dvorani Doma sportova u oktobru mesecu u Zagrebu.

Bend je nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << objavio “Poslednji album“, ali nisu istinite glasine da bend prestaje sa radom. Članovi grupe smatraju da su albumi zastareli format, pa će nakon poslednjeg albuma nastaviti da izdaju samo singlove.

Kao gosti koncerta S.A.R.S-a u rovu niške Tvrđave nastupiće sastav Proces iz Niša. Ovaj ska/reggae/punk bend iza sebe ima dva studijska albuma, i od 1995. svira na svim značajnijim festivalima u Srbiji i regionu.

Pretprodaja karata za koncert po ceni od 500 dinara za parter i 900 dinara za VIP sektor počela je 25. aprila na svim prodajnim mestima u mrežama Gigs Tix i CS Eventim, a naknadno će se ulaznice prodavati i u lokalnim šopovima.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.