Green Day predstavili još jedan singl sa novog albuma

Izvor: BalkanRock.com, 30.Sep.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Green Day predstavili još jedan singl sa novog albuma

Američki pank rokeri Green Day objavili su novi singl “Still Breathing“ koji će se naći na njihovom budućem albumu.

Nadolazeći album “Revolution Radio” biće objavljen 7. oktobra za Reprise Records. U pitanju je 12. studijsko izdanje u karijeri benda i prvo nakon trilogije “¡Uno!”, “¡Dos!”, i “¡Tré!”.

Novi album sadržaće 12 pesama, a članovi benda su sami producirali čitavu ploču, prvi put nakon 2000. godine i albuma “Warning”.

Ovo je treći singl sa buduće ploče koji imamo prilike da čujemo. Prethodno su objavljene naslovna numera i pesma “Bang Bang”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Robbie Williams se vratio: Pogledajte novi spot

Izvor: Tracara.com, 30.Sep.2016

Loš momak popa se vratio sa novom pesmom. Robbie Williams je sinoć objavio spot za numeru Party like a Russian, prvi singl sa dugoočekivanog novog albuma. Album Heavy Entertainment Show, koji će se u prodaji naći od 4. novembra, prvi je Robbijev album još od 2013. godine, a na njemu je pevač...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.