Goblini se vraćaju u Baštu KST-a

Izvor: BalkanRock.com, 17.Sep.2016, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goblini se vraćaju u Baštu KST-a

Kultni pank bend Goblini nastupiće u Klubu Studenata Tehnike u nedelju, 25. septembra.

Ovo će im biti prvi nastup u bašti KST-a nakon pet godina, a ujedno i jedini veliki koncert u Beogradu ove godine. Goblini ove godine proslavljaju i 20 godišnjicu albuma “U Magnovenju” i 21 godinu od prvog albuma uživo, “Live in KST“, snimljenog upravo u ovom klubu.

Na ovom koncertu postojaće i jedan segment sa obradama stranih pank grupa, a ujedno >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << će se snimati i spot za pesmu “Marjane, Marjane” koja je nedavno objavljena za kompilaciju “Za tebe – a tribute to KUD Idijoti“. Gosti na koncertu biće Ludak u Razvoju i D ZOO.

Karte se mogu kupiti na blagajni KST-a, kao i u Felix Shopu u TC Sremska. Prvih sto karata rasprodato je za manje od dana, a trenutna cena je 700 dinara.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.