Gibonni u beogradskom Sava centru

Izvor: BalkanRock.com, 21.Jul.2016, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gibonni u beogradskom Sava centru

Splitski kantautor Gibonni, koji je nedavno objavio zajednički album “Familija” sa Oliverom Dragojevićem, vraća se pred beogradsku publiku koncertima 11. i 12. novembra u Sava centru, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Nakon što je danima unapred rasprodao tri Sava centra u decembru 2014. godne Zlatan Stipišić-Gibonni ponovo dolazi u prestižnu beogradsku dvoranu kako bi predstavio svoj deo “Familije”. Sa albuma su hit singl/spotovi “Onako, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << od oka” i duet sa Oliverom “Sreća”.

“Naravno, beogradska publika će čuti neke pjesme sa ‘Familije’, ali će koncerti biti presjek čitavog mog rada. Nove pjesme zaslužuju da stoje sa najboljim starim. Kad neko predstavlja novi album, zna udaviti sa novima pjesmama, ili bude premalo novih pa je dosadno. Treba ispoštovati publiku kojoj stare pjesme znače mnogo. Ali moraš svirati i nove, čime pokazuješ da nisi za staro željezo”, kaže Gibonni.

Ulaznice za koncert 11. i 12. novembra u Sava centru mogu se kupiti po cenama od 1.600, 1.900, 2.300, 2.800 i 3.200 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.