Gatuzo i Saša Antić (TBF) snimili filmski spot za pjesmu “Šutnja”

Izvor: BalkanRock.com, 29.Maj.2015, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo i Saša Antić (TBF) snimili filmski spot za pjesmu “Šutnja”

Nekoliko tjedana nakon što su objavili singl “Šutnja” koji su snimili sa Sašom Antićem iz TBF-a Gatuzo predstavlja i video spot za spomenutu pjesmu.

Spot je sastavljen od scena filma “La mante” (“Bogomoljka”) čiju režiju i kameru potpisuje Rino Barbir. Glavne uloge u spotu pripale su Saši Antiću, koji se pojavljuje pod umjetničkim imenom Alec La Guillotine Antich, i glumici Magdaleni Držaić.

“Šutnja” je drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << singl s hvaljenog albuma “Megalomania“, a gotovo u svim recenzijama albuma proglašena je najboljom pjesmom njihove karijere. Gatuzov četvrti studijski album “Megalomania” dobio je odlične kritike te je osvojio tri nominacije za glazbenu nagradu Porin.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.