Foo Fighters će celu godinu posvetiti novom albumu

Izvor: BalkanRock.com, 16.Jan.2017, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foo Fighters će celu godinu posvetiti novom albumu

Američki rok sastav Foo Fighters posvetiće celu godinu kreiranju novog albuma, što će verovatno dosta obradovati fanove ovog benda. Poslednje album im datira još iz 2014. godine a u pitanju je “Sonic Highways“, dok su u međuvremenu izdali dva EPa  Songs from the Laundry Room” i “Saint Cecilia“.

Koliko su ozbiljni u ovoj nameri govori i vest da će u 2017. godini održati samo jedan koncert, upravo iz razloga da bi imali više vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << za snimanje. Trodnevni festival na kome će učestvovati je BottleRock Festival koji će biti održan od 26. do 28. maja u mestu Napa Valley u Kaliforniji.

Osim Foo Fightersa na pomenutom događaju očekuju se još da nastupte i Tom Petty & the Heartbreakers, Modest Mouse, The Roots i Mavis Staples.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.