Foei Gras i The Cyclist Conspiracy podrška na koncertu King Dude

Izvor: BalkanRock.com, 28.Jun.2016, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foei Gras i The Cyclist Conspiracy podrška na koncertu King Dude

Američki kantautor King Dude sa bendom konačno će se predstaviti i našoj publici i svojim fanovima 18. avgusta u Domu omladine Beograda.

Ovaj unikatni imetnik koji u svom zvuku spaja dark rock, prljavi blues, country rock pa čak i doom metal kao i mnoštvo drugih pravaca u poslednjih nekoliko godina privlači sve veću pažnju poklonika, kako underground scene tako i daleko širih muzičkih krugova. Ding Dude definitivno proširuje granice i vidike unutar rock zvuka i tako >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << reći diktira nastanak potpuno novog muzičkog pravca. Njihovi živi nastupi okarakterisani su od strane publike i štampe kao poseban koncertni doživljaj sa konstantnim preplitanjem akustičnog i električnog zvuka.

Isto veče publici u Domu omladine će se predstaviti i mlada američka umetnica Foei Gras koja će svoj deo večeri ispuniti nesvakidašnjim drone-scape zvucima. Foei Gras predstavlja pravi užitak za sve fanove ambijentalne, mračne i unikatne blende eksperimentalnih drone zvukova.

Domaću podršku pružiće The Cyclist Conspiracy, bend koji svoj pravac naziva uranic rock zvukom utemeljenom na psihodeličnom nasleđu.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.500 dinara. Na dan koncerta koštaće 2.000 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.