Fluid Underground ekranizovali “7 dana”

Izvor: BalkanRock.com, 21.Apr.2016, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fluid Underground ekranizovali “7 dana”

Fluid Underground je objavio treći po redu video spot sa albuma “Amanet“.

Ovoga puta je ekranizovana pesma “7 Dana“. “Kao i sve predhodne video spotove i ovaj je radio Đorđe Stojiljković, dok se u samom spotu pojavljuje, kao glavni akter, naš prijatelj Ivan Anđelković“, rekli su iz benda.

Bend Fluid Underground nedavno jepokrenuo kampanju Indiegogo, posredstvom koje će pokušati da prikupe sredstva za novi album. Novi album >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << će se zvati “Anti Majka“, a devet pesama koje će se naći na njemu su već spremne. Ukoliko želite da podržite ovaj projekat, potrebno je da donirate određenu sumu novca na Indiegogo sajtu, a bend će vam se odužiti na određeni način.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.