FIDLAR imaju novi videospot

Izvor: BalkanRock.com, 23.Jun.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIDLAR imaju novi videospot

Američki sastav FIDLAR objavili su novi spot za pesmu “Punks” koja se nalazi na njihovom aktuelnom studijskom izdanju “Too”.

Video, koji predstavlja sirovu i distopijsku žurku koja je krenula naopako, režirali su Ryan Baxley, basista benda Brandon Schwartzel, kao i saradnici grupe Flaming Lips, Zachary Ryan Cox, George Salisbury, Tom Hudson i Travis Pierce.

Spot je snimljen u umetničkom prostoru grupe Flaming Lips >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u Oklahoma Sitiju pod nazivom The Womb (Materica). “Snimanje videoklipa u The Womb prostorijama i korišćenje svih raspoloživih resursa Flaming Lipsa, bilo je kao ostvarenje sna”, izjavio je basista FIDLARA Brandon Schwartzel. “Imali smo čitavo skladište na raspolaganju, a tamo je sve vreme blejala ekipa frikova koji su nam pomagali da napravimo super stvari”, dodao je Schwartzel.

Album “Too” sa koga je skinut novi singl objavljen je u septembru prošle godine i predstavlja njihovo drugo studijsko izdanje.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.