Explosions In The Sky najavili novi album na proleće

Izvor: BalkanRock.com, 20.Jan.2016, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Explosions In The Sky najavili novi album na proleće

Američki post rok sastav, Explosions In The Sky, objavili su video za “Disintegration Anxiety” i na taj način najavili novo studijsko izdanje “The Wilderness”.

Ploča koja će biti objavljena 1. aprila za Temporary Residence producentsku kuću, prvi je album nakon “Take Care, Take Care, Take Care” iz 2011. godine, odnosno projekata u vezi sa muzikom za holivudske filmove.

Za njihov budući, šesti po redu album u dosadašnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << karijeri, pozvali su, prvi put do sada, veterana Johna Congletona (St. Vincent, Spoon) za ko-producenta.

U izjavi za medije stoji da obožavaoci mogu očekivati ploču gde se spajaju shoegaze, elektronski eksperimenti, pankeriski dub, noise i ambijentalni folk.

Kompletan spisak pesama izgleda ovako:

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Black Mountain najavili novi album na proleće

Izvor: BalkanRock.com, 20.Jan.2016

Kanadski psihodelični rok bend Black Mountain najavili su novu ploču jednostavnog naziva “IV” koja će biti objavljena 1. aprila...Novi album izaći će pod okriljem Jagjaguwar etikete, a producent je Randall Dunn, poznat po saradnji sa Sun O))) i Marisom Nadler. Snimanje je obavljeno u njegovom...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.