Exodus, Obituary i Prong dolaze u Zagreb

Izvor: BalkanRock.com, 16.Jun.2016, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Exodus, Obituary i Prong dolaze u Zagreb

Američki thrash metal sastav Exodus, u sklopu velike evropske turneje Battle Of The Bays, posetiće i Zagreb, gde će 17. novembra nastupiti u Tvornici kulture. Sa njima će biti i floridski death metal sastav Obituary.

Exodus se vraća u hrvatsku prestonicu nakon 2011. godine i svirke u klubu Boogaloo, u okviru tadašnje turneje koja je nosila naziv Thrash Fest Classics, a gde su im društvo pravili, između ostalih, Sepultura i Destruction.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<
Obituary je, takođe, već nastupao u Zagrebu, isto u klubu Boogaloo, ali još 2008. godine sa grupom Holy Moses i švedskim bendom Avatar.

Pored njih, kao podrška iste večeri koncert će održati i crossover metal sastav Prong iz Njuorka i King Parrot, grindcore metal bend iz Melburna.

Informacije o cenama ulaznica biće uskoro objavljene.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.