“Epitaf” najavljuje novi album Bombardera

Izvor: BalkanRock.com, 15.Maj.2016, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Epitaf” najavljuje novi album Bombardera

Tačno šest godina nakon izlaska njihovog poslednjeg studijskog albuma “Ima li života prije smrti “veterani domaće metal scene Bombarder rešili su da okončaju dugo čekanje svojih fanova i pred sve nas iznesu najnoviji, sedmi po redu album pod nazivom “Okot iz pakla“.

Album izlazi kao limitirani CD, nakon čega je u planu i vinilno ali i kasetno izdanje. Sve će biti propraćeno i zvaničnim digitalnim izdanjem koje će putem BelieveDigital mreže biti >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << dostupno širom sveta u preko 240 zemalja.

Album je producirao, snimao, miksovao i masterizovao Luka Matković u studiju „Citadela“.

Album će se premijerno u prodaji pojaviti 3. juna na Revolution festivalu u Temišvaru gde će bend odsvirati svoj prvi koncert nakon izlaska albuma. Mesec dana kasnije bend će nastupiti i na EXIT festivalu na kome će takođe promovisati novo izdanje. Na jesen slede klubske promocije albuma u Beogradu i Novom Sadu, ali i u drugim gradovima kod nas i u inostranstvu.

U nastavku poslušakjte prvi singl za pesmu “Epitaf



Spisak pesama:

01. Graditelj hrama

02. Blizu je kraj

03. Epitaf

04. Spaljen

05. Sam protiv svih

06. Kroz utrobu noćne dame

07. Da ti glavu srubim pseću

08. Okot iz pakla

09. Satrati sve

10. Dolina smrti

11. Potopljeni raj

12. Đavolja vršalica (Koldbrann obrada)

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.