Elton John dozvolio Slashu da obradi “Rocket Man”

Izvor: BalkanRock.com, 10.Avg.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton John dozvolio Slashu da obradi “Rocket Man”

Ser Elton Džon je dozvolio Slešu da obradi njegov hit iz 1972. godine “Rocket Man” (urađen za njegov peti album “Honky Château”).

Sleš, zajedno sa svojim bendom Myles Kennedy & the Conspirators, reinterpretirao je pesmu kao temu za Kickstarter projekat Edija Brauna, nakon što je Džon dao svoj blagoslov.

Snimajući u Sunset Sound studiju u Holivudu, Braun je objasnio kako je Sleš postao deo njegovog projekta: “Sam >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sam došao do rok ikone Sleša, za koga sam znao da je fan Ivela Knievela, i pitao ga da li bi bio zainteresovan da bude uključen u moj projekat. On nam je dao najneverovatniji poklon koji smo mogli ikada sanjati… našu tematsku pesmu! Sleš sa bendom Myles Kennedy and the Conspirators je dobio dozvolu od ser Elton Džona da obradi njegov hit iz 1972. Rocket Man specijalno za naš projekat. Predložio je da uključimo pesmu uz svaku nagradu tako da je svaki naš sponzor dobije. Tako je i urađno! Jako sam počastvovan najepskijom pesmom od najepskijeg gitariste svih vremena.”



Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.