Elemental 25. aprila u Banjaluci

Izvor: BalkanRock.com, 23.Apr.2015, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elemental 25. aprila u Banjaluci

Hrvatski bend Elemental nastupiće 25.aprila u Klubu studenata Banjaluka.

Elemental je bend čija se muzička baza nalazi u rep muzici, ali u njihovim podlogama jasno se ocrtavaju uticaji jazza, soula, fanka, rocka i reggaea. Djeluje od 1998. godine, a kompletnu muziku i tekstove sami potpisuju. Sastav iza sebe ima šest studijskih izdanja, a izlazak novog albuma najavljen je tokom ove godine video singlom za numeru “Goli i bosi”.

Kao predgrupa Elementalu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << nastupa banjalučki bend Shanghai Street Fight koji je osnovan sa jasnom namjerom da se bavi autorskim radom. Sviraju Stoner Rock i Punk Blues. Shanghai Street Fight postoji od 2012. i priprema materijal za prvi album koji će zvanično izdati na ljeto.

Ulaznice u pretprodaji od 7 KM mogu se kupiti u KSB-u (bivši Index), caffe Šestica i Peckhamu pabu, a na dan koncerta koštaće 10 KM.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.