Električni Orgazam “Kamerom snima sve”

Izvor: BalkanRock.com, 18.Maj.2016, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Električni Orgazam “Kamerom snima sve”

Električni Orgazam objavio je novi singl i spot “Kamerom snimam sve” – ironičan osvrt na opsesivnu pojavu današnjeg društva da se snima “sve i svašta” i postavlja na društvene mreže.

“Danas svako ima kameru u mobilnom”, kaže frontmen Električnog Orgazma, Srđan Gojković-Gile. “Ljudi treba sami da odluče kako će to koristiti. Da li će to biti besmisleno registrovanje i snimanje svega i svačega. Ili nešto drugo”.

Pesmu “Kamerom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << snimam sve” producirao je Toni Jurij, stari saradnik Električnog orgazma. Toni je bio tonac na albumima iz prve faze rada beogradskog benda “Lišce prekriva Lisabon” (1982), “Les Chansones Populaires” (1983) i “Kako bubanj kaže” (1984).

Novi album “Gde smo sad?”, trebalo bi da bude objavljen kraja godine, a do sada smo pored “Kamerom snimam sve” imali prilike da čujemo i singl “Bio sam loš” objavljen jesenas.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.