Egypt dolazi na zagrebački Massive Infection Festival

Izvor: BalkanRock.com, 21.Apr.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egypt dolazi na zagrebački Massive Infection Festival

Kad je Vintage Industrial Bar u Zagrebu najavio dolazak stonera Elder i Carousel, malo tko se nadao da će od toga nastati prava stoner/doom fešta pod nazivom Massive Infection Festival.

U četvrtak, 5. svibnja, bendovima Elder i Carousel pridružit će se i donedavno nenajavljen, ali nama dobro poznat bend Wolfram iz Novog Sada. Njihova glazba mješavina je svega i svačega, a oni sami smatraju da pripadaju žanru acid metal. Na koncertu će promovirati svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << prvi album “Music Of The Heathen”.

Festival će zapravo početi dan ranije, u srijedu, 4. svibnja, i to ni s kim drugim nego fanastičnim doom trojcem Egypt koji su prošle godine izdali “Endless Flight” i naišli na sveopće odobravanje kritičara i slušatelja. Egypt već ima zavidan status unutar stoner/doom zajednice, a može se pohvaliti i da malo nakon posjete Zagrebu i Beogradu nastupaju i na Desertfestu u Londonu.

Domaća potpora Egyptu bit će alter/prog bend Abroad Experiments i doom bend (drama).

Dnevne karte koštat će 35 kuna u pretprodaji i 45 kuna na dan koncerta, za festivalsku (dvodnevnu) trebat ćete odvojiti 55 kuna u pretprodaji, a sve ih možete nabaviti u Dirty Old Shopu ili Vintage Industrial Baru.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.