Edo Maajka i Sassja nastupaju u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 26.Sep.2016, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edo Maajka i Sassja nastupaju u Beogradu

Poznati i priznati bosanski reper Edo Maajka nastupiće 22. oktobra u beogradskom Mikser House-u, dok će kao podrška biti mlada i talentovana hip-hop umetnica Sassja.

Edin Osmić, odnosno Edo Maajka, ima status jednog od najboljih MC izvođača na čitavoj teritoriji Balkana. U karijeri je objavio pet studijskih albuma, a sarađivao je sa gotovo svim relevantnim reperima sa prostora bivše Jugoslavije. Podršku na bini će mu, kao i uvek, pružiti ekipa iz FM Jama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
Sanela Halilović, poznatija kao Sassja, dolazi iz Tuzle, a uzburkala je Balkan svojim odličnim debitantskim ostvarenjem “Taktički praktično” iz prošle godine. Od početka karijere do sada broj posetilaca na njenim nastupima konstantno raste, pa je vrhunac doživla na samostalnom koncertu u zagrebačkom KSETu, gde se nije moglo naći slobodnog mesta.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po ceni od 600 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta karte koštati 800 dinara.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.