Dubioza Kolektiv se ovog leta vraća na Demofest

Izvor: BalkanRock.com, 14.Feb.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubioza Kolektiv se ovog leta vraća na Demofest

Dubioza Kolektiv prvi je poznati revijalni izvođač Demofesta, koji će ove godine biti održan jubilarni, deseti put, a popularni bend zasviraće na velikoj bini tvrđave Kastel u Banjaluci u subotu, 22. jula.

Dubioza Kolektiv se tako vraća na najveći regionalni festival demo bendova, na kojem je poslednji put nastupila pre četiri godine, pritom obarajući sve dotadašnje rekorde posjećenosti. Podsetimo, Demofest je tokom njihovog nastupa prvi put morao >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << zatvoriti kapije Kastela, jer je prostor za publiku bio ispunjen do posljednjeg mjesta.

“Svi dobro pamtimo nastup Dubioze na šestom Demofestu i euforiju koja je tada vladala u publici. S obzirom na to da je bend od tada postigao zaista veliki uspjeh i van regiona, te imajući u vidu činjenicu da Dubioza kolektiv sada u BiH svira samo jednom ili dva puta godišnje, odlučili smo da jedan od tih nastupa bude upravo na desetom Demofestu”, kazala je Brankica Raković, PR direktor Demofesta.

Podsetimo da je još uvek u toku konkurs za takmičarski program festivala, koji će biti otvoren do 15. marta, za sve demo bendove sa prostora ex-Yu, koji žele da se prijave za nastup na desetom Demofestu.

Ovogodišnje izdanje Demofesta će se održati od 20. do 22. jula, a ostali detalji će uskoro biti poznati.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.