Downscript objavio prvi singl “Genocide”

Izvor: BalkanRock.com, 26.Nov.2015, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Downscript objavio prvi singl “Genocide”

Beogradski sastav Downscript objavio je lyric video za svoj prvi singl “Genocide“.

Downscript je alternativni nu metal bend, star nešto više od dve godine. Bend je u početku obrađivao pesme modernijih metal sastava, prevashodno System of a Downa i ponekad nastupao kao SOAD tribute bend da bi se vremenom okrenuo autorskom radu.

Pobedivši na Rock-Alter festu Downscript je osvojio snimanje pesme u okviru produkcije Beogradske Škole Zvuka. Na snimanju su >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << radili polaznici škole – Nataša Belojević, Milja Zenović, Petar Simonović, Vladan Slijepčević i Ivan Mitrović, dok je za miks odgovoran mentor Filip Kuranji. Za realizaciju videa su zaslužni Dimitrije Radenović, Marija Stanojković, Vanja Ivković i Pavle Kunovčić.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.