“Doom sludge stoner” svirka u Beogradu premeštena u “Vrtoglavicu”

Izvor: BalkanRock.com, 27.Apr.2016, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Doom sludge stoner” svirka u Beogradu premeštena u “Vrtoglavicu”

“Doom sludge stoner” svirka, čije je održavanje prethodno najavljeno u klubu “Danguba vol.2” premeštena je u “Vrtoglavicu”, a datum ostaje isti – 5. maj.

Ova svirka je deo turneje bendova Nula (Beograd) i Black Smoke Train (Velika Plana), ali će pored njih nastupiti i Northern Revival iz Novog Sada i Southern Concerte Sludge iz Sombora.

Beograđani će imati priliku da od bendova čuju njihove stare hitove, ali će mnogi promovisati >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i svež materijal. Black Smoke Train predstaviće publici pesme sa svog novog EP-ja “Contaminated Souls” koji se trenutno snima i čije se objavljivanje očekuje do kraja maja. Posle uspešnog EP-ja “Mouth Full of Dirth“, Norther Revival će predstaviti pesme sa novog albuma “Life Surviving Tips“.

Zbog velikog broja izvođača, svirka će početi tačno u 22h. Ulaznice se prodaju po ceni od 150 din.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.