Dok7 objavili spot za “Dosta je”

Izvor: BalkanRock.com, 27.Apr.2017, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok7 objavili spot za “Dosta je”

Niška grupa Dok 7, koja je već više od decenije prisutna na punk-rock sceni, snimila je spot za društveno angažovanu pesmu “Dosta je“.

Pesmu koja na njima svojstven način kritikuje pasivno društvo i poziva na buđenje, prate dinamični kadrovi buntovne omladine u režiji Miodraga Miše Ignjatovića i Marka Pekića.

“Pesma je odraz naše želje da se uspavana masa probudi, čime želimo da kažemo da još uvek postoji iskra pobune i bunta >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u svima nama, što je u neku ruku i poetika panka. Reč je o singlu rađenom u Wild Cat recording Studiju u Kragujevcu” kažu članovi.

Inače postavu benda, koja se u nekoliko navrata neznatno menjala, danas čine vokal i gitarista Milutin Popović, basista Ivan Matejić, Aleksandar Jović na gitari i Bojan Ilić na bubnjevima.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.