Dogs in Kavala predstavlja novi singl i spot

Izvor: BalkanRock.com, 13.Apr.2017, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogs in Kavala predstavlja novi singl i spot

Beogradski psychedelic-garage sastav Dogs in Kavala, objavili su novi singl i spot za pesmu “Boje“. Video potpisuje Dušan Marić.

Dogs in Kavala su za vrlo kratko vreme uspeli da zabeleže zapažene nastupe sa bendovima poput grupe Ti, Repetitora i Straight Mickey and the Boyza, kao i da okupe solidnu bazu fanova. Bend deluje kao trio u postavi: Nikola Hajduković – bubnjevi, vokal. Srđan Jeremić – gitara, vokal, Siniša Janjić>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << bas gitara. Iza sebe imaju jedan singl, “Hvala Ti Što Postojiš“, kao i jedno kasetno izdanje.

Bend možete čuti uživo, već 19. aprila u klubu Elektropionir, gde će nastupiti kao podrška američkom sastavu Merchandise, a najavljeni su i kao deo bogatog lajnapa hvarskog Tam Tam festivala.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.