Izvor: BalkanRock.com, 23.Mar.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divlje Jagode uz Tony Martina prije Deep Purple u zagrebačkoj Areni

Divlje Jagode

Deep Purple se 16. svibnja ponovno vraćaju u Zagreb. Koncert će se održati u Areni Zagreb, a kao specijalni gosti će nastupiti Divlje Jagode.

Bend Divlje Jagode u 2017. započinje obilježavanje 40 godina uspješnog djelovanja na glazbenoj sceni, a na ovom koncertu su udružili snage sa vokalom Tony Martinom, poznatom kao pjevačem Black Sabbatha s kojima je proveo punih deset godina.

Koncert u zagrebačkoj Areni biti će prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i ekskluzivno live pojavljivanje Divljih Jagoda na kojem će, osim specijalnog i nestandardnog seta hitova, odsvirati i neke hitove grupe Black Sabbath poput “Paranoid”, “Heaven and Hell”, “Headless Cross”.

Za fanove koji nisu detaljnije upućeni u četrdeset godina rada Divljih Jagoda i preko 4 000 000 prodanih nosača zvuka, uz hitove poput “Motori”, “Šejla”, “Kap po Kap”, “Jedina moja”, “Krivo je more”, “Konji”, jako je zanimljiv podatak da je sadašnji klavijaturist Deep Purplea, Don Airey, bio klavijaturist engleske inačice Divljih Jagoda, odnosno “Wild Strawberries” i da je svirao klavijature na istoimenom albumu.

Ulaznice su dostupne u sustavu Eventim.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.