Disclosure i Lorde snimili pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 29.Sep.2015, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disclosure i Lorde snimili pesmu

Engleski muzički duo Disclosure i novozelandska pevačica Lorde sarađivali su na snimanju pesme “Magnets“. Pesma će se naći na drugom studijskom albumu grupe, koji nosi naziv “Caracal“.

Na novom albumu Dicslosurea gostuju poznati vokali poput MIguela, Sam Smitha, Weeknda, ali Lorde dodaje posebnu emociju u novoj pesmi koju je napisala u saradnji sa engleskim dvojcem.

“Smatram da kroz ovaj čudni svet treba da se >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << krećemo zajedno, ja sam mlada, oni su mladi. Na jednom nastupu su me sredi i rekli da nisam dovoljno odrasla da bih bila u klubu i da će morati da paze na mene. To je jedan od razloga zbog kojih se slažemo” objašnjava Lorde.

Howard Lawrence o saradnji sa mladom pevačicom kaže: “Pojavila se u studiju sama, bez menadžera, telohranitelja. U pesmi se može čuti jednakost u saradnji, kao i njen samouveren ali i u isto vreme ranjiv glas”.

“Na novom albumu nema mnogo klubske muzike. Oseća se uticaj klubova ali sve pesme su uglavnom u pop elementu” navodi Guy Lawrence.

Track six from CARACAL is MAGNETS, feat. the absolutely incredible @lordemusic http://t.co/WeQ2148DNx https://t.co/DrVgv3d9C1

— Disclosure (@disclosure) September 23, 2015

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.