Dinosaur Jr zbog bolesti otkazali evropsku turneju i zagrebački koncert

Izvor: BalkanRock.com, 20.Jun.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinosaur Jr zbog bolesti otkazali evropsku turneju i zagrebački koncert

Indie velikani Dinosaur Jr zbog bolesti člana benda J Mascisa otkazuju ostatak trenutne europske turneje. Među otkazanim datumima je i zagrebački nastup prvotno zakazan za Tvornicu kulture ovog petka 24. lipnja.

J Mascis se morao hitno avionom vratiti u USA jučer i svi nadolazeći koncerti su otkazani. Zagrebački koncert band će pokušati uvrstiti u svoju iduću turneju na jesen, o čemu će više informacija biti poznato uskoro.

Prenosimo izjavu managementa >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u cijelosti: “Dinosaur Jr has to regrettably cancel the remaining shows on the tour this week as J Mascis is dealing with a minor health issue. We hope to make it back to Zagreb soon.”

Povrat novca za sve kupljene ulaznice za zagrebački koncert moći će se ostvariti od toga dana, petka 24. lipnja, od 9 sati na mjestima gdje su kupljene.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.