Detour objavili novi spot

Izvor: BalkanRock.com, 15.Jul.2015, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detour objavili novi spot

Zagrebački pop bend Detour objavio je spot za pesmu “Ujutro“.

U pitanju je osma numera sa aktuelnog albuma “A što ak ja…“. Njihov nešto personalizovaniji video režirao je Luka Nižetić.

”Ujutro’ na jednostavan način govori o čaroliji jutra kao sinonim novog početka, i o uvijek istoj neizvjesnosti i pitanju ‘što nosi novi dan?’, ali s pozitivnom i motivacijskom porukom.’ Skladba se u glazbenom smislu dodiruje bossa nove, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << što se najviše čita u ritam sekciji pjesme i sjajnom solu na trubi Andreja Jakuša. Naglašene je plesne ritmike, optimistična i idealna za toplijije vrijeme,” riječi su autora pjesme i aranžmana Nenada Borgudana.

“Bilo mi je zadovoljstvo surađivati s detourovcima budući sam i privatno poklonik njihovog rada, te redoviti posjetitelj njihovih koncertnih nastupa. Maja, Nenad, Alen, Cipal i Žuga nisu trebali uopće glumiti jer je poanta priče bila da ih ‘uhvatim’ u nekim njima prepoznatljivim, osobnim situacijama. Snimalo se puna dva dana a kraj smo začinili ukusnom zakuskom za koju je bio zadužen Alen, basista grupe, inače pravi meštar od kuhače,” govori Nižetić.

Naredni koncerti benda:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.