Deca igraju u novom spotu Neko Case

Izvor: BalkanRock.com, 19.Jan.2016, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca igraju u novom spotu Neko Case

Neko Case je obradovala svoje obožavaoce novim videoklipom za numeru “Man” koja se nalazi na njenom aktuelnom albumu “The Worse Things Get, the Harder I Fight, the Harder I Fight, the More I Love You”.

Članica kanadske grupe The New Pornographers, u spotu koji je režirao Austin Vesely šepuri se kroz napušteni centar grada, dok neverovatno talentovana deca đuskaju u njenoj pozadini.

Neko Case je u poslednje vreme veoma aktivna na projektima >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << svojih kolega muzičara pa će se tako pojaviti na novim izdanjima za M. Warda (“More Rain”) i Mavis Staples (“Livin’ On A High Note”).

Pesma “Man” nalazi se, takođe, na njenom nedavno objavljenom vinilnom box-setu pod nazivom “Truckdrier, Gladiator, Mule”. Spot možete pogledati u nastavku.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.